Noordzee FM breidt uitzendingen Showtime uit

Noordzee FM wordt in het nieuwe jaar nog meer het station voor het laatste nieuws uit de wereld van show & entertainment. Vanaf 3 januari 2005 worden op werkdagen vijf extra uitzendingen van de rubriek ´Noordzee Showtime´ gebracht. ´Noordzee Showtime´ is dan doordeweeks op het halve uur te beluisteren van 06.30 uur tot 23.30 uur.

Sinds 1 september 2004 profileert Noordzee FM zich als het music & entertainment station van Nederland. Een redactie van zes mensen zorgt voor de dagelijkse stroom van nieuwtjes in Showtime en daarnaast werkt een keur aan deskundigen, als Abraham Moszkowicz, Wilma Nanninga, Peter R. de Vries, Guido den Aantrekker, John van den Heuvel, Marc van der Linden, Fiona Hering, Nico Dijkshoorn, Robert Schoemacher en René Mioch exclusief voor Noordzee FM, zowel voor als echter de schermen.
 
Directeur Erik de Zwart:  “Wij krijgen louter positieve reacties op Showtime. Je merkt dat entertainment boeit. Dat zie je aan onze luistercijfers tussen 07.00 en 19.00 uur waar we sinds september al elk uur Showtime brengen. Bovendien hebben we uitstekende respons op Hot or Not, het grote entertainmentonderzoek dat wij over het afgelopen jaar hebben laten uitvoeren. Ten opzichte van televisie hebben wij het grote voordeel dat wij elk uur het laatste shownieuws brengen. Hierdoor zijn wij in staat primeurs te brengen. Dat hebben we al veelvuldig gedaan en in het nieuwe jaar blijven we speuren naar shownieuws heet van de naald. Het is dus niet meer dan logisch dat we Showtime na 19.00 uur een vervolg geven.”  [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten