‘Patty’s fort’ slechtste tv-programma

‘Patty’s fort’ is volgens, het music & entertainment station van Nederland, Noordzee FM het slechtste televisieprogramma van 2004. Dit is de uitslag van een entertainmentonderzoek over het jaar 2004, dat in opdracht van de radiozender door het onderzoeksbureau van Maurice de Hond is uitgevoerd.

In Brards programma ging de presentatrice met een aantal Bekende Nederlanders vasten in haar huis in Spanje. Op de tweede plaats eindigde ‘De Tokkies’, rond het asociale Amsterdamse gezin. Het evenement ‘SBS Sterrenboksen’ eindigde op de derde plaats van slechtste programma’s van dit jaar.

In twintig categorieën heeft een ‘representatief deel van de Nederlandse bevolking’ zijn keuze kenbaar gemaakt. Het meest aangrijpende nieuwsfeit is volgens het radiostation de moord op Theo van Gogh. De moord op de docent van het Haagse Terra College werd tweede. Het meest aangrijpende buitenlandse nieuwsfeit is het gijzelingsdrama op een school in het Russische Beslan. De ondervraagde Nederlanders vonden de spreekkoren van ADO Den Haag, die waren gericht aan Sylvie Meis, het grootste schandaal van 2004. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten