Radio 3FM deejay’s in quarantaine

Drie radio deejay’s van Radio 3FM sluiten zich aan het einde van 2004 vijf dagen op in een speciale studio op locatie voor het goede doel. Dit zijn Giel Beelen, Claudia de Breij en Wouter van der Goes. Samen verzorgen ze, tussen maandag 20 t/m vrijdag 24 december, 24 uur per dag alle programma’s van Radio 3FM.

5 dagen geen eten
Giel, Claudia en Wout mogen deze speciale locatie de hele week niet verlaten en hebben alleen elkaars gezelschap. Met de actie wil Radio 3FM zoveel mogelijk geld op halen voor een noodhospitaal van het Rode Kruis in Darfur, Soedan. En om te voelen hoe het is om geen eten te hebben, eten de DJ’s gedurende de hele week ook niets. De belevenissen van Giel, Claudia en Wout zijn tijdens de actie 24 uur per dag te volgen via webcams op 3FM.nl

Bieden
In de week voor Kerst kunnen luisteraars geld bieden op plaatjes, airtime en gesigneerde goodies. In principe zendt Radio 3FM alles uit zolang er maar voor betaald wordt. Andere 3FM DJ’s gaan tijdens deze actieweek het land in om de luisteraars te bezoeken die geld hebben geboden.

3FM Serious Request Euro Top
In de week na Kerst zet men vervolgens alle aangevraagde platen nog eens op een rij tijdens de ‘Radio 3FM Serious Request Euro Top’, de plaat die de meeste Euro’s opbrengt voor het Rode Kruis komt natuurlijk op nummer 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten