Record aantal kijkers voor KRO’s Memories.

Afgelopen maandag stemden ruim 1,9 miljoen kijkers af op het programma KRO’s Memories. Het programma behaalde maandag een marktaandeel van 27,3 procent, met een kijkdichtheid van 12,7 procent, een een record aantal voor de KRO.

Het gemiddelde marktaandeel van Memories steeg van 18,1 naar 23,9 procent, sinds het programma niet meer op zondag maar op maandagavond (in het tijdsslot van KRO’s Spoorloos) wordt uitgezonden. Het gemiddelde kijkdichtheidpercentage ging daarmee van 9,1 naar 10,8. Gemiddeld kijken op de maandagavond zo’n 300.000 mensen méér naar het programma, in totaal ruim 1,6 miljoen.

Memories startte in 1997 en wordt gepresenteerd door Anita Witzier. In het tv-programma vertellen mensen van alle leeftijden over een liefde die zó bijzonder was dat ze die nooit zullen vergeten. In de Memories kerstspecial, die op kerstavond om 20.30 uur op Nederland 1 te zien zal zijn, vertellen Sjoerd Pleysier, Margriet Eshuys en Sylvia Kristel hún verhaal over de eerste echte liefde van hun leven. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten