Satelliet Nieuws 10 december

Sailing Channel wijzigt frequentie naar Sky Italia op Hot Bird 2 / Bulgaars TV-station BKTV op Thor 3 te ontvangen / ITV News Channel in Sky Digital-pakket op Astra 2D gestart / TIN – The Israeli Network wijzigt A-PID op Hot Bird 6 / 3 Letse TV-stations te ontvangen op Sirius 3 / BBC-pakketten wijzigen PID’s op Astra 2D.

Nieuws
De Franse premier Raffarin wil dat het TV-station van de militante beweging Hezbollah, Al-Manar, verdwijnt uit het pakket van Franse satelliet-TV-providers. Pasgeleden kreeg het station een vergunning van 1 jaar om uit te zenden via satelliet met de belofte dat het station zich zou onthouden aan provocaties betreffende Isral en het Westen. Maar het station houdt zich daar niet aan, en daarom wil Raffarin nu een wetswijziging doorvoeren waardoor het station verboden kan worden en niet meer via satelliet kan uitzenden. Lees verder

Gerelateerde berichten