Sterrenparade Top 100 op RTV Oost

Eindejaarslijstjes zijn volgens de regionale omroep RTV Oost nog steeds populair. Daarom zal RTV Oost de ‘Sterrenparade Top 100’ uitzenden tijdens de laatste vijf dagen van het jaar. Sinds op 8 december de ‘stembussen’ op internet opengingen zijn al bijna 5000 stemmen uitgebracht, zo laat de omroep weten. Een tussenbalans leert dat het een nek-aan-nek-race gaat worden tussen Jan Smit met ‘Als de nacht verdwijnt’, Jannes met ‘Laat me’ en André Hazes met ‘Zij gelooft in mij’.

Stemmen
Tot en met zondag 26 december kan het publiek nog een stem uitbrengen op drie nummers die in 2004 in de wekelijkse RTV Oost Sterrenparade hebben gestaan. Stemmen kan via de websites van Rtv Oost.

De aftrap is op maandag 27 december om 08.45 uur. Per dag zullen twintig platen uit de Top 100 te horen zijn, verspreid over de gewone dagprogrammering van Radio Oost. De platen zijn elke avond nog een keer achter elkaar te horen van 18.36 tot 20.00 uur. De nummer één wordt op vrijdag 31 december rond 16.50 uur bekend gemaakt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten