Tokkie.tv stopt na tien dagen

Amper tien dagen na introductie is het project Tokkie.tv al weer stopgezet. De familie Tokkie kreeg op 28 november een nieuw onderkomen in Zeewolde wat meteen live op internet te zien was tussen 16.00 en 20.00 uur. Het lukte producenten Storms Factory en Ilse Media nog niet  om voldoende adverteerders te strikken die de internetuitzendingen met Neerlands meest beruchte familie wilden bekostigen.

Daarmee komt mogelijk een einde aan de uitzendingen van de dagelijkse Tokshow, met vader Gerrie Ruijmgaart en moeder Hanna Tokkie in de hoofdrol, en het muziekprogramma Pop of the Toks, gepresenteerd door zonen Wesley en Wimpie. Of we daar rouwig om moeten zijn is de vraag. Volgens weblog GeenStijl ‘kleurde’ moeder Hanna de eerste internetuitzending al meteen met ongezouten uitspraken. Zo noemde ze tv-presentator Albert Verlinde een ‘pisnicht’ die aids in de wereld bracht, en dreigde ze hem ‘wel even op te zoeken’.

De Tokkies zouden het stopzetten van het project ‘jammer’ vinden. De familie beraadt zich op andere initiatieven. Momenteel zijn er nog gesprekken gaande, het is nog steeds mogelijk dat TokkieTV verder gaat.

De Tokkies verwierven landelijke bekendheid door een tv-documentaire over hun huisuitzetting na een gewelddadige burenruzie. Een zoektocht naar een nieuwe woning was ondanks de bemoeienis van Emile Ratelband lange tijd weinig succesvol. Een vastgoedhandelaar bood de familie uiteindelijk de woning annex bedrijfspand in Zeewolde aan. [Fok.nl/Radio.NL]

Gerelateerde berichten