XFM start dancefeesten in Brabant

XFM, het regionale dance-radiostation voor Noord-Brabant en Limburg presenteert op vrijdag 21 januari 2005 het dance event: “XFM Freezes Over”. Het eerste evenement van XFM Events ”XFM Freezes Over” vindt plaats in de De Maaspoort (Den Bosch) voor 3500 bezoekers. De nieuwe organisatie gekoppeld aan het radiostation XFM is vooral gericht op Zuid-Nederland.

Op het podium zullen diverse deejay’s een optreden geven verdeeld in twee verschillende area’s. In Area 1 zijn dat Marco V, Rank 1, en Ron van den Beuken (The Mystery). In Area 2 Regionaal DJ Talent / Club DJ’s.

XFM wil een platform zijn voor regionale DJ ‘s, wat niet alleen inhoudt het feitelijk mixen en verzorgen van goede overgangen tussen muziek, maar ook het promoten van regionale dance producties. In de huidige neergaande markt van single verkopen is het voor nieuwe regionale dance producten steeds moeilijker haar muziek aan een groter publiek kenbaar te maken. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten