Yorin FM Update: New Years Party met Stenders [Update]

In de nacht van vrijdag op zaterdag kun je het nieuwe jaar goed beginnen, want op Yorin FM is dan de New Years Party te horen, gepresenteerd door Rob Stenders. Het programma zal worden uitgezonden tussen 0:00 en 6:00. Normaal heeft Rob Stenders op dat tijdstip het programma ‘Freakolympics’, waarin platen voorkomen die niet passen binnen het format van Yorin FM. Stenders geniet op dit moment nog van de tweede week van hun vakantie. Maurice Verschuuren neemt nog steeds het programma over.

Jensen Jaaroverzicht met Jan Paparazzi
Deze week hoor je elke middag tussen 15 en 18 uur de beste fragmenten van het afgelopen jaar ‘Jensen in de Middag’. De fragmenten worden aan elkaar gepraat door Jan Paparazzi. Robert Jensen is op vakantie en zal als het goed is de eerste week van januari weer terug zijn.

Margreet van Gils heeft geen last van zeebeving
Margreet van Gils, sidekick van Rob Stenders, verkeert op dit moment in het zonnige Thailand. In die regio was enige dagen terug een zeebeving, maar Maurice Verschuuren heeft bekend gemaakt dat zij aan de andere kant van Thailand zit en dus geen last heeft gehad van de beving. Cabaretier van het programma, Marcel Verreck maakt het goed in Thailand.

Verreck: “Het paradijs is weggespoeld. Vergeet even het verhaal over Kerstmis in Phuket, dat komt nog, nu de aktualiteit. Belangrijk is dat we het overleefd hebben.”

Pepsi Chart
Afgelopen zaterdag werd de Pepsi Chart van 2004 uitgezonden. In die lijst stonden de beste platen van het afgelopen jaar, gekozen door de luisteraars van Yorin FM. Dit is de top 10:
01. Maroon5 / This Love
02. Keane / Somewhere Only We Know
03. Counting Crows & Blof / Holiday In Spain
04. Anastacia / Sick And Tired
05. Freestylers / Push Up
06. 3 Doors Down / Here Without You
07. Outkast / Hey Ya
08. Maroon5 / She Will Be Loved
09. Tiësto / Love Comes Again
10. Evanescence / Everybody’s Fool
De normale Pepsi Chart is er zaterdag weer, tussen 15 en 18 uur op Yorin FM met Mark Labrand.

 

Gerelateerde berichten