‘Zappen door 2004’ op Radio 3FM

Op Oudjaarsdag brengt het ‘3FM Nieuws’ tussen 16.00 en 18.00 uur het traditionele jaaroverzicht, ‘Zappen door 2004’. In twee uur tijd komen op Radio 3 FM alle belangrijke momenten uit het 3FM Nieuws van het afgelopen jaar nog één keer voorbij in een lange mix van nieuws en muziekhits.

In ‘Zappen door 2004’ staan het nieuws, de trends en de hits van 2004 centraal. Nieuws dat voor veel maatschappelijke beroering zorgde, zoals de moord op Theo van Gogh, de vakbondsacties en het drama op het Terracollege. Er is ook aandacht voor het overlijden van bekende Nederlanders als Guusje Nederhorst en Andr Hazes, en voor sportieve hoogtepunten van het afgelopen jaar: het EK voetbal in Portugal en de Olympische Spelen.

In ‘Zappen door 2004’ komt ook het zeer recente nieuws van de zware onderzeese aardbeving  in de Indische Oceaan aan bod en de enorme vloedgolf die deze tot gevolg had, zondag jongstleden.

Het nieuws uit 2004 wordt afgewisseld met de meest kenmerkende muziek van dit jaar. NOS 3 FM Nieuws maakt op werkdagen nieuwsuitzendingen die speciaal voor de doelgroep van 3 FM gemaakt worden. Deze aparte nieuwsredactie maakt deel uit van het NOS Radionieuws.[Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten