Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Report: Win kaarten voor Nederland – Engeland

Voetballiefhebbers moeten deze week echt naar ‘Evers Staat Op’ luisteren. Op 9 februari speelt Oranje een oefenduel tegen Engeland in Birmingham. 538 geeft jou de kans om erbij te zijn.

Hoor je de scheidsrechtersfluit bij Evers, bel dan snel met de 538 studio. Voordat je het weet zit je op 9 februari in het vliegtuig naar Engeland. 538 zorgt ook nog voor het vervoer van en naar het stadion en ook de hotelovernachting is al geregeld. Meer info op Radio538.nl.

Barry’s Hitkwis
Deze week kan jij je hitkennis testen bij Barry Paf. Barry laat je een fragment horen en jij moet raden welke plaat het is. Hiermee maak je kans om te gaan winkelen in een filiaal een bekende cd verkoopketen. Hoe sneller je het raadt, des te langer je mag gaan winkelen. Kijk voor meer info op Radio538.nl.

Powermix Jaarmix op Radio538.nl
Sinds afgelopen woensdag is de Powermix Jaarmix 2004 van DJ Devious te beluisteren via Radio538.nl. De mix was op oudejaarsavond al te horen als afsluiting van 2004. Na veel enthousiaste reacties werd deze jaarmix op 7 januari herhaald.

Sindsdien komen er bij 538 nog regelmatig verzoekjes binnen om ’n nog een keer te herhalen. Daarom heeft 538 besloten om de mix on-line te zetten. Surf daarom snel naar Radio538.nl, ga naar programma’s en klik op Powermix. Hier vind je overigens nog meer mixen van Devious.

Superprijs
Komende donderdag geeft Jeroen Nieuwenhuize een superprijs voor echte snelheidsfanaten weg. Als winnaar ga je namelijk naar het circuit. Naast de slipproef en de driftcirkel mag je ook een poging gaan wagen om de snelste tijd neer te zetten op het drivers seat parcours. Alles over de Superprijs vind je op Radio538.nl.

Programm Update & Kort 538 Nieuws
Edwin Evers gaat de komende twee weken van vakantie genieten, daarom zal Tim Klijn samen met Rick en Niels de ochtendshow overnemen.

Ruud de Wild was afgelopen woensdag en donderdag ziek. Woensdag viel Edwin voor hem in, donderdag deed Lindo dat.

Komende vrijdag komt het One Two Trio Live38 spelen bij Evers Staat Op.

Woensdag komt Wouter Bos langs bij Ruud de Wild.

De Schijven
Alarmschijf: U2 – Sometimes you can’t make it on your own
Dance Smash: Reflect – Need to feel loved
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) Artiesten voor Azië – Als je iets kan doen
2 (4) Anouk – Girl
3 (8) Speedy ft. Lumidee – Sientello

De Klapperrr van de week: The Chemical Brothers met “Galvanize” op nummer 20.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.