Search
Close this search box.

‘Boer zoekt vrouw’ wordt vervolgd

De KRO is zo onder de indruk van het succes van Boer Zoekt Vrouw dat de omroep nu gaat kijken of de formule in een volgend seizoen niet kan worden verbreed. “We moeten eerst dit programma nog evalueren, maar je kan natuurlijk aan andere combinaties denken, bijvoorbeeld Vrouw Zoekt Boer of Boerin Zoekt Man”, stelt een zegsvrouw van de KRO tegenover de Telegraaf.

Een variant met enkel homoseksuele stellen, zeg maar Boer Zoekt Boer, ligt volgens de woordvoerster niet voor de hand. “Wij gaan op zoek naar de meest geschikte kandidaten en ik kan me niet voorstellen dat daar dan tien mannen of vrouwen uitkomen die allemaal homoseksueel zijn.”

Op internet wordt door fans druk gespeculeerd over de bedoelingen van Boer Peter. Volgens sommigen zou hij al een vriendin hebben ontmoet voor het programma begon, maar de KRO ontkent dat. ,,Er is geen sprake van dat Peter een vrouw buiten ons om heeft ontmoet.” Dat er wat bijzonders met Peter aan de hand is, klopt wel. ,,Er is sprake van een KRO-kandidate, maar of dat dezelfde is die tot nu toe in de uitzending was, zeggen we niet.”

De komende aflevering moet alles duidelijk worden. Boer Zoekt Vrouw blijft ondertussen goed scoren: de koppelshow met agrarische inslag wist deze week 2,6 miljoen kijkers te boeien. Ook de voorgaande weken lagen de kijkcijfers ruim boven de twee miljoen. Nieuwkomer Boer Zoekt Vrouw is zo na oudgediende Spoorloos (rond de drie miljoen kijkers) het best bekeken programma van de katholieke omroep. [Telegraaf/Radio.NL]

Gerelateerde berichten