Search
Close this search box.

BVN-kijkers kiezen favoriete tv-programma

Van Huis Uit, het wekelijkse magazine op BVN-TV, organiseert in maart de verkiezing van het ‘Favoriete BVN-programma’ van 2004. Vanaf vandaag kunnen BVN-kijkers over de hele wereld via de website Vanhuisuit.nl stemmen op 35 televisieprogramma’s van de Publieke Omroep, de Vlaamse VRT en de Wereldomroep, die op BVN te zien zijn.

Kijkers kunnen kiezen uit een programmas zoals het NOS-Journaal, Buitenhof, Twee Vandaag, NOVA, Flikken, Kopspijkers, Studio Sport, Spoorloos en Man Bijt Hond. De winnende redactie ontvangt op 30 maart uit handen van presentatrice Martine van Os de speciale verkiezingsbokaal. De uitreiking van de bokaal aan het winnende programma is op 31 maart om 21.00 uur te zien in Van Huis Uit op BVN. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten