Search
Close this search box.

DJ Tiësto geeft gratis concert bij Erasmusbrug

DJ Tiësto geeft op 1 april een show van een uur tegen het decor van de Erasmusbrug op de Wilhelminapier in Rotterdam. Het evenement ‘Live at the bridge’ is een initiatief van muziekzender TMF. Dit jaar vindt de uitreiking van de TMF Awards voor de tiende keer plaats.

Het evenement vindt tegelijk plaats met de live uitzending van de TMF Awards vanuit Ahoy’ in de Maasstad. Daarom zal ook een aantal maal live geschakeld worden met de poptempel. Naast het concert van Tiësto geven de rockgroepen Intwine en Krezip een optreden.

TMF heeft volgens Mulder sinds 1998 een bijzondere band met Rotterdam. De afgelopen zeven jaar is de Award-show gehouden in Ahoy’. Het is voor het eerst dat de stad Rotterdam ook onderdeel is van de show. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten