Headlines uit de krant: woensdag 9 maart

De BBC heeft een aantal klachten ontvangen over het tonen van een blote borst door zangeres Javine in de nationale finale voor het Songfestival.

De rechterborst van de zangeres piepte uit haar jurk toen zij haar winnende liedje Touch my Fire voor de tweede keer zong. Lees verder

Theo
DeGestopteRoker.nl, de opvolger van de site De Gezonde Roker van Theo van Gogh, is ook gestopt vanwege een geldprobleem. Volgens de site wilde de Amsterdamse advocaat Oscar Hammerstein de door hem eerder beloofde financiering niet effectueren. Hammerstein was niet bereikbaar voor commentaar wegens vakantie. Lees verder

Moslimomroep
De zendlicente van de Nederlandse moslimomroep komt voor 50% in handen van het door de overheid opgerichte contactorgaan moslims en overheid. Dat heeft Jeroen Dijsselbloem (PvdA-woordvoerder integratie) en mij nogal verbaasd. We hebben vragen gesteld. Op basis van artikel 39f van de Mediawet kunnen kerkgenootschappen of genootschappen op geestelijke grondslag zendtijd krijgen. Op basis van dat artikel kennen we onder meer de omroepen IKON, RKK, Human en de Nederlandse MoslimOmroep (NMO). Lees verder

Ipod
Apple’s draagbare muziekspeler Ipod is een groot succes. Er verschijnen steeds meer toepassingen op de markt. Als het hart van een gettoblaster, als karaokemachine voor gitaristen of als veredelde batterij voor een zaklampje. Apple verkocht het afgelopen jaar 500 procent meer Ipods en de computerfabrikant is hard op weg de ‘Microsoft van de draagbare muziekspeler’ te worden. Lees verder

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email