Search
Close this search box.

Jensen! Update

Op Yorin TV is donderdag de vierde aflevering van het programma ‘Jensen!’ te zien. Elke week is op Radio.NL te lezen wie er die week langskomen bij Robert Jensen en Jan Paparazzi. De uitzendingen zijn ook terug te bekijken op de site van Jensen in de Middag. Voor de link, kijk onderaan de pagina.

Deze week zijn de gasten Renate Verbaan, John Williams, voornamelijk bekend van de irritante belspelletjes en de familie Kazan. De 25-jarige Renate Verbaan is in haar examenjaar benaderd om model te worden. Op dat aanbod heeft ze volmondig ‘ja’ gezegd. Acht jaar lang reisde ze als model over de hele wereld. Tot het moment dat tv-zender TMF haar ontdekte. Tijdens de TMF Awards van vorig jaar werd bekend gemaakt dat zij de winnares was van de wedstrijd wie de nieuwe vj zou worden. Op die zender presenteert ze nu ‘Play’ en de ‘Travel Facts’. Aanstaande vrijdag, 1 april, is ze te zien als presentatrice van de TMF Awards.

De tweede gast is zoals gezegd John Williams. John presenteerde tot voor kort belspelletjes op RTL 4. Maar twee weken terug werd bekend dat hij één van de nieuwe presentatoren van RTL Boulevard gaat worden. Daar gaat hij dus Beau van Erven Dorens opvolgen.

Als derde is de familie Kazan te zien. De familie bestaat uit Hans, Oscar, Renzo en Mara. Hans Kazan is al jaren te zien bij de Tros op Nederland 2 met zijn goochelprogramma. Oscar, Renzo en Mara zijn sinds een paar jaar ook in het programma te zien. Ook willen ze binnenkort een goochelshow beginnen in Spanje, in hun eigen theater.

Kijk dus donderdag weer naar ‘Jensen!’ op Yorin TV. Het programma begint om 22:00 uur. Voor Jensen! is het programma van Gijs Staverman te zien, genaamd ‘De Farm’. De herhaling van Jensen! is op zondag om 22:25 uur. Ook is Robert Jensen elke werkdag tussen 15 en 18 uur te horen op Yorin FM. [J.S./Radio.NL]

Gerelateerde berichten