Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marco Borsato in reclamespot met Snoop Dogg

Marco Borsato heeft een reclamespot opgenomen met de Amerikaanse rapper Snoop Dogg. De commercial voor het telecombedrijf Bel Company is een vervolg op het filmpje waarin Borsato met Frans Bauer was te zien.

Borsato is erg te spreken over het resultaat. Hij noemt de verhaallijn van de spot ‘Doe mij die maar’ ‘erg leuk’. “Net als in de eerdere commercial ben ik op zoek naar een cd, maar ik vind alleen cd’s van Snoop Dogg. Je denkt toch niet dat ik me een tweede keer in de maling laat nemen?” De spot is op 23 februari opgenomen op een locatie in Brussel, waar de rapper ’s avonds een concert heeft gegeven.

De reclame wordt vrijdagavond voor het eerst in de vroege en late editie van het SBS6-programma ‘Shownieuws’ uitgezonden. Daarna is de spot alleen bij de SBS-zenders (SBS6, Net5 en Veronica) te zien. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten