Search
Close this search box.

Nederland 3 koopt Million Dollar Baby aan

Nederland 3 heeft de grote winnaar bij de Oscars ‘Million Dollar Baby’ aangekocht. De zender liet dinsdag weten dat de boksfilm over ongeveer twee jaar te zien is op televisie. De productie van regisseur Clint Eastwood, die nu in de bioscoop draait, won vorige week Oscars voor beste film, beste regisseur, beste vrouwelijke hoofdrol en beste mannelijke bijrol.

Eerder dit jaar kocht Nederland 3 ook al Goodbye Lenin, Lost in Translation, Turtles Can Fly, Vera Drake, The Motorcycle Diaries, Girl with the Pearl Earring en Mar Adentro aan. Mar Adentro won vorige week de Oscar voor beste buitenlandse film.

De omroepen NPS, VARA en VPRO willen Nederland 3 nog meer profileren als de filmzender van de publieke omroep. De zender zendt nu al standaard op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag films uit. [NRC/Radio.NL]

Gerelateerde berichten