Search
Close this search box.

Noordzee FM deejay Gordon scoort nummer 1-hit

Het nummer ‘Chagerijn’ van Noordzee FM deejay Gordon staat op de eerste plaats in de Mega Download Top 50. Wat in zijn ochtendprogramma op het music & entertainment station Noordzee FM als een grap begon, is nu echt serieus.

Gordon: “Mijn collega Dave kwam terug van Curaçao met een zeer geestig aanstekelijk liedje, chacaron. Na twee keer draaien stonden de lijnen roodgloeiend. Ik dacht voor de grap een Nederlandse versie te maken, maar het loopt helemaal uit de hand. De single is net verkrijgbaar in de winkel en is al wat langer te downloaden. Nu blijkt iedereen ineens dat nummer te willen hebben”.

“Ja, we gaan er een leuk clipje bij opnemen. Dat doen we 20 maart in de Efteling. Daar lopen allemaal chagrijnige mensen rond die allemaal veel te lang in de rij moeten staan. Dat leek ons heel leuk. En Lange Jan die moet natuurlijk ook in beeld.” , aldus Gordon. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten