Search
Close this search box.

Radio 3FM deejay’s adopteren varkens

Radio 3FM deejay’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben in het kader van het voorjaar twee varkens geadopteerd. De varkens blijven overigens waar ze al waren, in opvangcentrum ‘Het Beloofde Varkensland’ in Amstelveen.

Swijnenberg en Lantinga waren afgelopen vrijdag te gast op een boerderij, waar eigenares Daphne Westerhof varkens een tweede leven geeft. Diverse varkens zijn daarmee gered van een vroegtijdige dood.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben allebei een eigen varken uitgekozen. Welke varkens dat zijn en hoe de eerste kennismaking met de dieren verliep is te horen aanstaande vrijdag (25 maart) in hun programma Lantinga & Swijnenberg, van 19.00 tot 22.00 uur op Radio 3FM te horen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten