Search
Close this search box.

Realitysoap De Bauers naar België

De real life soap “De Bauers”, die RTL4 in 2003 uitzond, zal binnenkort ook bij onze zuiderburen in België te zien zijn. “De Bauers “ gaan nu naar Vlaanderen waar VTM de serie in het najaar van 2005 op de zender gaat brengen. Net als destijds in Nederland zal  rond de kerst de slotuitzending “Kerst met de Bauers” te zien zijn, destijds in Nederland goed voor ruim 3 miljoen kijkers.

In de serie “de Bauers” wordt de Brabantse zanger en zijn familie op de voet gevolgd door een cameraploeg van Eyeworks, van Reinout Oerlemans. In “de Bauers” zijn de voorbereidingen van de zanger te zien naar een serie van 10 concerten in Ahoy. Het succes van de serie werd vorig jaar oktober bekroond met een Televizierring voor het beste televisieprogramma, de meest prestigieuze prijs in televisieland. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten