‘Reële kans’ op nieuwe Idols-reeks

Er is een reële kans dat de talentenjacht ‘Idols 3’ na de zomer op de Nederlandse televisie te zien is. Dat zegt RTL-woordvoerder Jaap Paulsen. “Nog niets is 100 procent zeker, maar de onderhandelingen zijn bezig.”

Paulsen geeft aan dat de makers van het televisieprogramma na het tweede seizoen hebben gezegd ‘een jaartje te willen overslaan’. De tweede serie van ‘Idols’ begon in het najaar van 2003. Zanger Boris werd op 1 mei vorig jaar tot winnaar uitgeroepen. Het afgelopen televisieseizoen werd de talentenshow ‘Popstars: the Rivals’ uitgezonden. In het programma kon zangtalent strijden om een plaats in een boy- of girlband. Uiteindelijk streden de bands tegen elkaar en verloor girlband Raffish van boyband Men2be.

Hoofdredacteur van weekblad Privé Evert Santegoeds zei in het radioprogramma ‘Evers staat op’ dat Idols-jurylid Jerney Kaagman haar mond voorbij had gepraat. Zij zou Santegoeds hebben verteld dat de voorbereidingen voor een nieuwe serie in volle gang zijn. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten