Rob Stenders start eigen radiostation

Rob Stenders heeft sinds vorige week een soort van kindje, want zijn webradiostation KX Radio is weer online. Twee jaar terug stopte het project, omdat hij toen een beetje moeilijk zat qua tijd. KX Radio is een station met zogenaamde freakmuziek, muziek die je niet snel zult horen op de landelijke radiostations.

Op de website van KX Radio zijn er naast een stream, ook andere dingen te vinden. Zo is er een forum, waarop vragen zijn te stellen, onder andere aan Rob Stenders. Ook is er een weblog van Rob te vinden en zijn favoriete nummers van dit moment.

Het is de bedoeling dat Rob Stenders binnenkort ook zelf gaat presenteren op het station. Dat doet hij vanuit zijn eigen huis, want daar heeft hij een thuisstudio. Ook is Rob Stenders elke week van maandag tot en met vrijdag te horen op Yorin FM van 6 tot meestal 10 uur. Deze week heeft hij overigens vrij. [J.S./Radio.NL]

Gerelateerde berichten