Search
Close this search box.

Roemenië – Nederland op live op Radio 10 Gold

Oranje speelt haar zevende kwalificatie-wedstrijd uit tegen Roemenië op zaterdag 26 maart. Tussen 18.00 en 22.00 uur staat de programmering van Radio 10 Gold geheel in het teken van dit duel. Leo Driessen zal de live wedstrijd samen met Bert Nederlof van commentaar voorzien. De interviews worden verzorgd door Etienne Verhoeff. Jos Kuyer presenteert vanuit de studio in Hilversum.

Radio 10 Gold heeft exclusief de radio-uitzendrechten verworven voor de uitwedstrijden van Oranje in de kwalificatieronde naar het Wereldkampioenschap 2006 in Duitsland. De programmering op Radio 10 Gold staat op wedstrijddagen tussen 19:00 en 23:00 uur (afhankelijk van de begintijden van de duels) volledig in het teken van het te spelen duel. De naam voor het voetbalprogramma op Radio 10 Gold is ‘Oranje Uit’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten