Zoek
Sluit dit zoekvak.

Roemenië – Nederland op Nickelodeon

De voorbeschouwing van de uitwedstrijd die het Nederlands Elftal aanstaande zaterdag (26 maart) speelt in Boekarest tegen het nationale elftal van Roemenië, begint vanwege het tijdsverschil met dat land al om 18.30 uur. Het eerste fluitsignaal klinkt om 19 uur Nederlandse tijd. Het programma eindigt om 21.30 uur. Ook deze uitwedstrijd van Oranje in het kwalificatietoernooi op weg naar het WK 2006 in Duitsland wordt op televisie uitgezonden door Nickelodeon waarvan de rechten bij Talpa liggen.

Radio 10 Gold
Daarnaast is op Radio 10 Gold het wedstrijdverslag te horen. De zender – op de kabel en op AM 1008 – staat van 18 tot 22 uur in het teken van het duel. Jos Kuyer is de presentator vanuit Hilversum. Leo Driessen en Bert Nederlof leveren het wedstrijdcommentaar en Etienne Verhoeff doet de interviews. John van Vliet presenteert vanuit de Hilversumse TV-studio met – net als tegen Andorra – Co Adriaanse als analist. In het stadion in Boekarest zijn Eddy Poelmann, Sierd de Vos en Barbara Barend aanwezig.

Zij maken reportages en nemen interviews af bij spelers en bondscoach Marco van Basten. Na afloop van Roemenië – Nederland volgt een samenvatting van Tsjechië – Finland, de andere poulewedstrijd op Paaszaterdag. Bovendien is er tijdens de uitzending aandacht voor het duel Roemenië – Nederland onder de 21 jaar, dat een dag eerder wordt gespeeld. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten