Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tv-serie Farah Fawcett van start

De realityserie ‘Chasing Farah’ gaat volgende week van start in Amerika. De serie draait rondom Farah Fawcett en volgt de actrice uit Hollywood in haar dagelijkse leven. In zes afleveringen krijgt de kijker een beeld van hoe haar leven eruit ziet; zowel voor als achter de camera.

De kijkers van de serie zien de 58-jarige Fawcett samen reizen met een complete filmcrew, managers en publiciteitsmensen van Miami naar New York en naar haar geboorteplaats Texas. In de eerste aflevering maakt ze haar opwachting bij de ‘U.S. Open’ in New York. Daar ontmoet zij tennissterren als Martina Navratilova en Maria Sharapova. Verder zien we haar op feestjes met haar vriendin Alanna Stewart. Ook de dag dat haar management een assistente voor Fawcett inhuurt, wordt in beeld gebracht.

In de vijf afleveringen daarna zien we de actrice winkelen. Ze probeert opdringerige fotografen te ontlopen en tijdens het winkelen begint ze een gesprek met een groep brandweermannen die bezig zijn met het blussen van een brandende winkel. De serie laat ook zien wat Fawcett doet wanneer zij haar portemonnee verliest, een bezoekje aan haar ouders brengt en aan de schoonheidspecialiste.

Fawcett brak in de jaren zeventig door met de tv-serie ‘Charlie’s angels’. In de serie over drie privé-detectives speelde Fawcett de rol van Jill Munroe. De overige ‘angels’ werden gespeeld door Kate Jackson en Jaclyn Smit. In 1977 werd Fawcett door de Amerikaanse media gebombardeerd tot sekssymbool, nadat zij in zwemkleding poseerde voor een poster. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten