Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Report: Win een Koninklijk leven…voor even

Komende zaterdag is het alweer 30 april en dan wordt traditiegetrouw Koninginnedag gevierd, maar…heb jij je altijd al eens afgevraagd hoe het nu is om te leven als een vorst? Luister dan deze week naar Radio 538.

Als je in de uitzending komt win je in ieder geval  een hele straat Koninginnedagloten en 2 kaarten voor de voetbalwedstrijd Nederland – Roemenië. Daarnaast kwalificeer je je voor de hoofdprijs: een koninklijk leven voor even. Vrijdag maakt Wessel tijdens de Top 40 bekend wie het koninklijk paar wordt.

Om je alvast een indruk te geven wat je te wachten staat, hier alvast de agenda. Op Koninginnedag check je in in een super-de-luxe hotel in Amsterdam, waar je twee nachten verblijft in een tweepersoons Executive kamer met privé jacuzzi. Verder is alles voor je geregeld: Luxe ontbijtbuffet, Champagne, gebruik van de Health Spa en een diner voor twee personen. Natuurlijk breng je op Koninginnedag VIP bezoek aan het feest op het Museumplein.

Op maandag vertrek je naar een romantisch kasteel Wijenburg in Echteld, waarbij je de beschikking krijgt over de exclusieve poorttorenkamer. Daarna ga je op staatsbezoek in Hawaii en bij terugkomst in Nederland een nieuwe auto op je te wachten.

– Koninginnedag 2005
Vergeet niet in je agenda te vermelden dat je zaterdag  op het Museumplein in Amsterdam moet zijn. Vanaf 12 uur viert Radio 538 weer Koninginnedag met vele optredens. De Line-up van dit jaar: Within Temptation, Veldhuis & Kemper, Brainpower, Di-rect (mini concert), Ali B & Brace, Krezip, Special D, DJ Norman vs Darkraver, Schnappie, Gebroeders Ko, Lasgo, Kane, Lange Frans & baas B, Ferry Corsten, Elize, Starkoo, Candeejay, George baker, Dave McCullen, The Sunclub, Het feestteam, Meo, DJ Maurice en Bløf (concert van een uur). Inmiddels is ook de act Dr. Kucho toegevoegd aan de line-up. Marco V zal de avond afsluiten. Alle info vind je op Radio538.nl.

– Live38 bij Evers
Elke vrijdagochtend wordt in Evers Staat het op het populaire radiospelletje Live38 gespeeld. Inmiddels is de agenda alweer goed gevuld. Zo komt vrijdag Bastian Ragas langs om te Live38-en. Op 13 mei de Amsterdamse volkszanger Peter Beense. Op 20 mei Krezip en op 27 mei ‘Is Ook Schitterend’.

– Kort 538 Nieuws
Sinds afgelopen weekend zendt Radio 538 tijdelijk uit vanuit een noodstudio. De komende weken zal de huidige hoofdstudio, die in januari 2001 in gebruik werd genomen, grondig verbouwd worden. Wel staat in de noodstudio al het nieuwe DJ meubel opgesteld, die ook in de nieuwe studio geplaatst zal worden. Foto’s hiervan zijn te vinden op de weblog van Rickvanvelthuysen.nl.

Enkele weken geleden kon men via een prijsvraag op de website van Radio 538 een plaats bemachtigen in de Kia Driving Experience 2005. Mark van Bommel uit Amersfoort en Jouke Schneider uit Zwolle zijn samen als winnaars uit de bus komen rollen. Hun belevenissen zijn in woord en beeld te volgen op Radio538.nl.

Sinds enkele weken is Rick van Velthuysen ook in de nacht te horen. Regelmatig hangt dan ook Henk aan de lijn. Henk is iemand met een spraakgebrek, en een overdosis gevoel voor humor. Inmiddels heeft hij zelfs al zijn eigen fansite gekregen: Henkfanclub.nl

– De Schijven
Alarmschijf: Destiny’s Child – Girl
Dance Smash: John Marks – Update
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

– De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte hitlijst van Nederland:
1 (1) Guus Meeuwis – Geef mij je angst
2 (6) Ali B – Leipe mocro flavour
3 (2) Mario – Let me love you

De Klapperrr van de week: Di-Rect met “Cool without you” op 18.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.

Gerelateerde berichten