Search
Close this search box.

BNN stapt uit opvolger Costa!-film

De jongerenomroep BNN heeft zich vandaag terug getrokken uit het speelfilmproject Amsterdam ’82 van regisseur Johan Nijenhuis. Dit had de opvolger moeten worden van de film Costa! uit 2001. Op verzoek van Nijenhuis heeft het verhaal van de film inmiddels een andere wending genomen. De nieuwe film Amsterdam ’82 speelt zich niet langer af aan de Spaanse kust, maar wordt een musical over een meisje uit de provincie dat in Amsterdam in het krakerscircuit terechtkomt.

BNN heeft daarop de beslissing genomen zich uit het project terug te trekken omdat Amsterdam ’82 niet langer als de opvolger van Costa gezien kan worden.Daarmee is de financiering van de film verdwenen en zal hij dit jaar niet gemaakt worden.

Wel is BNN betrokken bij de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm van regisseur Pieter Kuijpers, Dennis P, over de diamantenroof bij Gassan Diamonds. De opnames beginnen dit najaar en medio 2006 is Dennis P in de bioscoop te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten