Search
Close this search box.

Deep FM introduceert ‘Be Your Own DJ’

Deze week heeft het internet radiostation Deep FM ‘Be Your Own DJ’ geïntroduceerd. Dit is een nieuw aanvraag systeem waar de luisteraar via de website van Deep FM zelf kan bepalen wat hij / zij hoort. Deep FM is een internet station wat zich voornamelijk richt zich op alle stromingen binnen de house muziek.

Deep FM: “Mensen luisteren internet radio omdat de luisteraar in de meeste gevallen niet overspoeld wil worden door reclame en nieuwsberichten. Dit horen wij ook van onze luisteraars. Aangezien Deep FM graag wil inspelen op verzoeken van luisteraars is de afgelopen weken hard gewerkt aan dit systeem waarbij na een simpele muisklik de aangevraagde plaat gelijk te horen zal zijn.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten