Search
Close this search box.

‘Download Top 30’ op Noordzee FM

Noordzee FM, het music & entertainment station van Nederland en MSN lanceren samen de nieuwste hitlijst: de ‘Download Top 30’. De lijst is vanaf zaterdag (16 april) tussen 16.00 en 18.00 uur wekelijks te horen op Noordzee FM en volgt hiermee de ‘SMS Top 30’ op. De ‘Download Top 30’, gepresenteerd door Menno Barreveld, is samengesteld op basis van de meest verkochte tracks via Downloadtop30.nl en de airplay gegevens van Noordzee FM.

Via de Download Service op Msn.nl kan men de tracks uit de Download Top 30 ook streamen en downloaden. Streamen is het beluisteren van een track zonder deze te downloaden, dit kan voor 1 euro cent. Voor 99 cent kan men een track downloaden.

Erik de Zwart: “De goede samenwerking met MSN heeft geresulteerd in deze nieuwe hitlijst. We zijn er in geslaagd om met de ‘Download Top 30’ een volwassen hitlijst te creëren die zich nu en in de toekomst zeker zal gaan onderscheiden ten opzichte van de gevestigde hitlijsten”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten