Search
Close this search box.

Geen Probleemwijken bij SBS6

SBS Broadcasting heeft besloten de herhaling van het programma ‘Probleemwijken’ over de Graafse Wijk in Den Bosch, die voor woensdagavond aanstaande op SBS 6 gepland stond, geen doorgang te laten vinden.

Hoewel SBS Broadcasting onverkort achter deze aflevering van ‘Probleemwijken’ blijft staan en van mening blijft dat de recente onlusten in de Graafse Wijk op geen enkele wijze SBS Broadcasting kunnen worden aangerekend, heeft zij dit besluit genomen om het risico te vermijden met een herhaling bij te dragen aan een eventuele escalatie van de situatie in Den Bosch.

Ook de compilatie van de serie ‘Probleemwijken’, die aanstaande donderdagavond op SBS 6 wordt uitgezonden, zal geen beelden van de aflevering over de Graafse Wijk in Den Bosch bevatten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten