Search
Close this search box.

Laatste aflevering ‘B&W’

De laatste aflevering van het dagelijkse Vara praatprogramma ‘B&W’ is vrijdag op Nederland 3 te zien. In de extra lange uitzending vindt geen gesprek van de dag plaats, maar zijn de talkshow-ervaringen van voormalige ‘B&W’-gasten, zoals Femke Halsema en Erik Hulzebosch, te zien. De aflevering wordt gepresenteerd door de huidige gezichten van ‘B&W’, Hanneke Groenteman en Inge Diepman.

Femke Halsema (twaalf keer te gast bij ‘B&W’), Maarten van Rossum (tv-deskundige), Theo Hiddema (advocaat met veel tv-ervaring) en Cornald Maas (tv-criticus en voormalig eindredacteur van Hanneke Groenteman) zullen spreken over hun talkshow-ervaringen. Groenteman en Diepman zullen onder andere de vragen stellen hoe je een ervaren talkshowgast wordt, hoe je je voorbereidt en welke trucs je als gast kunt gebruiken om aan het woord te blijven.

Aan de hand van oude fragmenten met opmerkelijke gasten wordt terug gekeken naar hun optreden in ‘B&W’. Zo zal Erik Hulzebosch (hoofdgast in de allereerste ‘B&W’), programmamaker Guilly Koster, die in een uitzending zowel het Wilhelmus als het Surinaamse volkslied aanhief en Elène Vis, eigenaresse van ‘seksschool’ Hanky Panky aan het woord komen. Deze laatste gast kreeg toenmalig presentator Paul Witteman zover dat hij de kijker excuses aanbood voor het totaal uit de hand lopen van het gesprek.

De extra lange uitzending van ‘B&W’ begint om 19.00 uur bij de VARA op Nederland 3 en duurt vijftig minuten. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten