Search
Close this search box.

Lintjesregen 2005 live bij de NCRV

Wie krijgen er dit jaar uit naam van de Koningin een lintje? En wat hebben ze daarvoor moeten doen? Wie zou er volgens u een lintje moeten krijgen? Welke lintjes zijn er eigenlijk? En waar laat bekend Nederland hun onderscheiding, prominent op de schoorsteen of weggestopt op zolder?

Hierom draait het in het 70 minuten durende live amusementsprogramma ‘De ‘Lintjesregen’, dat de NCRV vrijdag (29 april) uitzendt vanaf 19.00 uur op Nederland 2 gepresenteerd door Daphne Bunskoek. In de studio ontvangt Daphne daarvoor allerlei bekende en onbekende lintjesbezitters en zullen veel filmpjes te zien zijn en studiogesprekken plaats vinden.

Sommigen zijn die dag, in het bijzijn van onze camera’s, totaal overdonderd door hun onderscheiding, anderen weten al jaren hoe het voelt om een lintje te hebben. En ook tijdens dit live programma groeit het aantal geridderde landgenoten. Heeft u geen lintje gekregen dan is het altijd nog mogelijk via de website van de NCRV een lintje uit teprinten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten