Search
Close this search box.

Nieuw internet station: ‘Laser Radio’

Laserradio.nl, het internet radiostation wat momenteel al enkele maanden met testuitzendingen via het World Wide Web te horen is, gaat vandaag (23 april) vanaf 15.00 uur officieel van start vanuit de nieuwe studio´s in Zeewolde.

Laserradio, gesponsord door ‘Laser Aesthetic’, bekend van o.a. Gerard Joling´s haartransplantatie, is opgericht door mensen met een radiohart, die allemaal nog een band hebben met het zeezendertijdperk. Zo is Adje Bouman als radiodirecteur aan Laserradio verbonden. En zal Sieb Kroeske in de avonduren te horen zijn.

Oprichter Hans Klaassen: “Het moet een station “met kloten” zijn. En dankzij de hedendaagse techniek zijn we wereldwijd in topkwaliteit te ontvangen”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten