Search
Close this search box.

Noordzee FM lanceert showtime PDA site

Het landelijke commerciële radiostation Noordzee FM, het music & entertainment station van Nederland, heeft afgelopen week een Showtime PDA site geïntroduceerd. Op deze manier kunnen luisteraars van Noordzee FM op elk moment op elke plek snel het laatste shownieuws op zijn of haar PDA bekijken.

Na eerder dit jaar de Showtime blokken te Podcasten en een gratis SMS dienst opgezet te hebben past een PDA versie van Showtime volgens manager Interactive Remco Bos perfect in de strategie van Noordzee FM.

Wat is een PDA ?
PDA is de afkorting voor Personal Digital Assistant, ook wel ‘handheld’ genoemd. Voorheen werd de PDA puur gebruikt als elektronische organizer voor het bijhouden van een agenda, als adresboek, het kunnen maken van een tekstbestand of het lezen van e-mail. Naast deze standaardfuncties wordt de PDA ook steeds vaker gebruikt om websites te bezoeken en video- en audiobestanden op af te spelen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten