Search
Close this search box.

Onduidelijkheid over voortbestaan ONM

Het is nog onduidelijk of de Yorin-soap ‘Onderweg naar morgen’ (ONM) volgend seizoen op de buis zal verschijnen. “Endemol en RTL zitten op dit moment om de tafel en er zijn gesprekken gaande”, zegt RTL-woordvoerder Jasper Teijsse. “Op dit moment komt er zwarte rook uit de schoorsteen; er is dus niets te melden.”

Teijsse zegt dat Endemol en RTL met betrekking tot ONM een tweejarige contract hadden afgesloten, dat aan het einde van dit seizoen is afgelopen. “Twee jaar geleden hebben we besloten dat de serie dynamischer en spannender moet. Het verhaal is toen duidelijker gemaakt.” De voorlichter legt uit dat er in de gesprekken tussen beide partijen gekeken wordt hoe de soap het heeft gedaan en hoe het nu verder moet. De laatste uitzending van de Nederlandse soap dit seizoen is op 1 juli te zien. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten