Search
Close this search box.

Opleidingstraject CoolCast op tv

De publieke omroep BNN presenteert vanaf 22 april wekelijks het nieuwe vrijdagmiddagprogramma CoolCast. Het tv-programma wordt gemaakt door zeven onervaren jongeren die binnen BNN het opleidingstraject CoolCast volgen. Iedere week geeft BNN-presentator Patrick Lodiers de jongeren een aantal opdrachten die uitgevoerd moeten worden. De CoolCasters maken alles zelf, van productie tot montage en presentatie.

CoolCast is een nieuw project waarbij BNN gemotiveerde en talentvolle mensen tussen de 16 jaar en 23 jaar opleidt tot radio- en televisiemedewerkers. Uit een kleine 700 mensen zijn na diverse selectierondes zeven mensen overgebleven die zich vanaf april op televisie presenteren.  Daarnaast lopen er bij BNN Radio 9 mensen rond die zelf items maken voor het Radio 1-programma BNN United. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten