Radiostation van start voor homo’s [Update]

Tijdens de Rainbow Fair, van vrijdag 22 tot en met maandag 25 april in Amsterdam RAI, is via de website van het landelijke commerciële radiostation Noordzee FM een nieuw internetradiostation te beluisteren met de naam ‘Rainbow Radio’. Dit nieuwe internetstation richt zich voornamelijk op de gay community.

Via de website hebben bezoekers de afgelopen week hun favoriete muziek nummers al kunnen aanvragen waarvan de meest aangevraagde songs worden gedraaid.

“Noordzee FM is de samenwerking aangaan met de ‘Rainbow Fair’ omdat de beleving van de gay community goed aansluit bij het vernieuwde Noordzee FM, music & entertainment radio. Deze samenwerking komt onder andere tot uiting in het gay internetradiostation Rainbow Radio.”

Rainbow Radio Podcast
Rainbow Radio terugluisteren op een mp3 speler kan via Podcast. De podcast is hier te vinden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten