Search
Close this search box.

Smartlappen bij Bingo FM

Uit marktonderzoek van Bingo FM blijkt dat 50% van de marktbezoekers al afweet van het bestaan van de nieuwste levensliederen zender ‘Bingo FM’ Ook zegt 35% al geregeld te luisteren naar de nieuwe zender. De nieuwe zender, een initiatief van de publieke lokale omroepen RTV Utrecht en Omroep Amersfoort draait uitsluitend Nederlandstalige muziek.

De redactie wordt vanaf dag één overstelpt met complimenten en aanvragen. Ook de telefoon weten de luisteraars te vinden, in de studio staat de telefoon regelmatig roodgloeiend. Er is duidelijk behoefte aan een zender als “Bingo FM”, zo schrijft de omroep.

Promoteam
Om nog meer mensen bekend te maken met ”Bingo FM” toert het “Bingo FM promoteam” de komende weken door de steden Utrecht en Amersfoort. Het promotieteam wordt bijgestaan door Quizmaster Rob Brouwer en diverse artiesten. Het promotieteam is op zaterdag 16 april aanwezig tijdens de “Utrechtse Bazaar” en op zaterdag 23 april in winkelcentrum “Overvecht” in Utrecht. Bingo FM is in de steden Utrecht en Amersfoort via de ether en de kabel te beluisteren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten