Search
Close this search box.

Sonja, Paul Rob en Felix aan ‘B&W’-tafel

Op vrijdag 15 april beleeft het dagelijkse VARA-discussieprogramma ‘B&W’, na negen seizoenen, de allerlaatste uitzending. De laatste week wordt een speciale week, want de presentatoren die voor kortere of langere tijd het gezicht van ‘B&W’ waren, schuiven nog één keer aan.

Sonja Barend, Paul Witteman, Rob Trip en Felix Meurders nemen nog één keer plaats aan de ‘B&W’-tafel in de laatste week.

De allereerste uitzending van ‘B&W’ werd gepresenteerd door Sonja Barend op 7 januari 1997. In september van dat jaar ging ook Paul Witteman ‘B&W’ presenteren. Sonja Barend  bleef tot en met mei 2002 presentator en werd opgevolgd door Inge Diepman. Paul Witteman presenteerde het programma zeven seizoenen. In september 2004 werd zijn plaats ingenomen door Hanneke Groenteman. Paul Witteman presenteert op maandag 11 april nog één keer ‘B&W’, Sonja Barend keert eenmalig terug in de ‘B&W’-studio op donderdag 14 april.

Rob Trip en Felix Meurders waren vooral in het seizoen 2002-2003 vertrouwde gezichten aan de ‘B&W’-tafel, toen ze langdurig Inge Diepman vervingen. Rob Trip presenteert de uitzending van dinsdag 12 april, Felix Meurders leidt het ‘gesprek van de dag’ op woensdag 13 april.

De allerlaatste uitzending op vrijdag 15 april wordt gepresenteerd door de huidige gezichten van ‘B&W’, Inge Diepman en Hanneke Groenteman om 19.20 uur bij de VARA op Nederland 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten