Vertrouwen NCRV bestuur en vereniging hersteld

Het Bestuur en Verenigingsraad van de NCRV heeft afgelopen zaterdag gesproken over het terugtreden van de heer Kees Klop als voorzitter en de ontstane commotie over de oproep in een advertentie aan de D66-leden over de mediaparagraaf.

In een openhartige en kritische discussie zijn over en weer gevoelens en argumenten uitgewisseld. Het vertrouwen tussen Bestuur en vereniging is hersteld. Om in de ontstane vacatures te voorzien, is besloten om vier leden uit de Verenigingsraad te benoemen tot NCRV-bestuurslid.

NCRV-bestuur zoekt voorzitter
Het Bestuur bestaat nu uit: drs. J. Greven (waarnemend voorzitter), Chr. van den Bol RA (penningmeester), mw. B. van Dongen-Svensgaard, mw. H. Kamphuis, drs. J.J. Atema, drs. G. Goedhart, drs. R. Soeters en drs. L. Born. Het Bestuur is gevraagd een voordracht voor een interim Voorzitter aan de Verenigingsraad voor te bereiden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten