Search
Close this search box.

Wereldomroep zendt halve finales PSV en AZ live uit

De Wereldomroep zendt beide halve finale wedstrijden van PSV (Champions League) en AZ (UEFA Cup) rechtstreeks uit. PSV en AC Milan spelen op 26 april in Milaan en 4 mei in Eindhoven. AZ en Sporting Portugal treffen elkaar op 28 april in Lissabon en op 5 mei in Alkmaar.

De Wereldomroep neemt het wedstrijdverslag van NOS Langs de Lijn over. Luisteren kan via kortegolf, satelliet, internet en partnerstations. Omdat de Wereldomroep tijdens de wedstrijden geen reguliere Nederlandstalige radio-uitzendingen heeft, zet de Wereldomroep voor bepaalde regio’s extra kortegolffrequenties in. De frequenties, uitzendtijden en uitzendregio’s staan binnenkort op op de website van de Wereldomroep. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten