Search
Close this search box.

Yorin FM Update: Kleur je bedrijf

Ook zo’n saai grijs kantoor? Luister dan deze week naar Martijn Kolkman tussen 10 en 12 uur in de ochtend. Hij zorgt er namelijk voor dat een bedrijf in Nederland een HP Color Laserjet 4650n printer krijgt voor op de werkvloer. Hoe dat te winnen is? Luister dus naar Martijn en ontrafel de ‘HP Color Mix’. Sms het antwoord naar 3131 en wie weet wordt jouw sms’je er maandag, dinsdag, woensdag of donderdag uitgehaald. Als dat zo is, gaat jouw baas vrijdag strijden tegen andere bazen om printers voor op de werkvloer te winnen.

Win nog steeds het leven als een ster
Dag in, dag uit toegang tot de mooiste hotels, restaurants en party’s, aandacht van de pers, radio- en televisieoptredens, ontmoetingen met andere celebrities en een uitgebreide garderobe volgens de laatste mode. Wie wil het praktisch onbereikbare glamour-wereldje niet eens binnenstappen?

Ook deze week biedt Yorin FM haar luisteraars de kans een week lang als een echte ster door het leven te gaan. Het station in het teken van de actie ‘Live Like A Star For One Week’, waaraan iedereen kan meedoen. Slechts één uitverkorene, die met een beetje geluk en enige showbizz-kennis de finale wint, gaat direct een week lang als celeb door het leven. Meer is er niet voor nodig.

Voordat hij of zij overal in de pers verschijnt, vindt een professionele fotoshoot plaats inclusief styling, make-up en showbizz-fotograaf. De foto’s verschijnen dezelfde week nog in een aantal Nederlandse dagbladen. Daarnaast verblijft de winnaar een week lang in een luxe suite van het 5-sterren hotel The Grand, middenin Amsterdam, waar menig (inter)nationele ster graag overnacht. Natuurlijk mag een goed gestylde outfit met de mooiste juwelen niet ontbreken en krijgt de ‘Star For One Week’ de hele week een eigen chauffeur tot zijn of haar beschikking.
De winnaar is vervolgens te horen in radioprogramma’s, is te gast in het goedbekeken ‘Jensen’, wordt de hele week gevolgd door ‘RTL Boulevard’ en speelt een scène in Neerlands best bekeken soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Als klap op de vuurpijl vliegt hij of zij aan het einde van de week per helikopter naar een privéparty van niemand minder dan P-Diddy in Nice. De winnaar beleeft de glitter & glamour niet alleen: hij of zij mag op kosten van Yorin FM iemand meenemen om de overweldigende ervaringen mee te delen.

Win de dvd van Get Shorty
Op 23 maart jongstleden is er weer een top DVD uitgekomen: de Special Edition van Get Shorty, waarin het gaat over de verstrengeling van de maffia in de filmbusiness van Hollywood. Op dit moment draait de veelbelovende opvolger Be Cool in de bioscopen. Get Shorty gaat over Chili Palmer (John Travolta), die zijn gangsterleven vaarwel zegt. Bij het innen van zijn laatste ‘zaak’, een gokschuld van een filmproducent, besluit hij zijn eigen droom te gaan verwezenlijken. En zo begint hij in Hollywood een nieuw leven als regisseur.
Alles loopt gesmeerd totdat zijn vroegere vrienden, de maffiosi, hem weten te vinden. Get Shorty is gebaseerd op een misdaadroman van Elmore Leonard. Regisseur Barry Sonnenfeld heeft van dit spannende maar ook vermakelijke boek een zeer succesvolle actie komedie gemaakt. De producent van de film is Danny DeVito. Hoofdrolspeler John Travolta kreeg voor zijn rol van Chili Palmer een Golden Globe. Klik op de link ‘Acties’ onderaan deze pagina.

Yorin FM Chart
Dit zijn deze week de 10 best verkochte platen van Nederland:

01. (04) Guus Meeuwis / Geef Mij Je Angst
02. (01) Mario / Let Me Love You
03. (02) 50 Cent / Candy Shop
04. (03) DJ Norman vs. Darkraver / Komt Tie Dan He
05. (09) Will Smith / Switch
06. (10) Ali B ft. Yes-R & Brace / Leipe Mocro Flavour [Remix]
07. (05) Gwen Stefani / Rich Girl
08. (07) Elize / Automatic
09. (06) Chipz / One, Two, Three
10. (08) Anouk / Lost

De Yorin FM Chart is elke zaterdag tussen 15 en 18 uur te horen op Yorin FM, gepresenteerd door Mark Labrand.

Heeft u ook nieuws over Yorin FM, e-mail Yorin FM reporter Joost Strootman.

Gerelateerde berichten