Zondag in mediaprogramma Antenne 2

Zondagmiddag tussen 16.00 uur en 18.00 uur is het mediaprogramma ‘Antenne 2’ op Radio 2 te horen. Het mediamagazine behandelt opmerkelijke gebeurtenissen bij radio, televisie, kranten, tijdschriften en internet.

Luisteraars kunnen ook deelnemen aan het radioprogramma ‘Antenne 2’. Vragen en klagen over de media kan 24 uur per dag via de Klaagbaak van het programma onder telefoonnummer 035 – 67 17 222. Beluister hier de meest recente uitzending van Antenne2 in realaudio. [Radiowereld.NL]

De volgende onderwerpen komen aan bod:

– Coverstory: Een week zonder tv, wie houdt dat nog vol? En wat doet dat met je?
– De oorspronkelijke uitzending van Radio Oranje van 5 mei 1945 is gerestaureerd en deze bevrijdingsuitzending is in zijn geheel terug te horen. 
– Diverse luisteraars maken zich hard voor het weren van reclamespotjes op de radio over erectiestoornissen.
– In Sterk Spul: de twin-spot. Waarom worden er van die korte ‘herhaal’reclames uitgezonden met een korte samenvatting van de vorige spot? Zo kort van memorie zijn we toch niet?
– En in Wat zag ik?  kijkt men terug naar Hé Hé hé, AVRO’s TopPop. Gepresenteerd door Ad Visser, en ook Bas Westerweel en zelfs even door Krijn Torringa. Eén naam ontbreekt echter in dat rijtje, zij komt nog eenmaal terug voor de AVRO microfoon…

Gerelateerde berichten