School Award verkiezing bij Radio 538

Radio 538 deejay Barry Paf roept sinds maandagavond middelbare scholen van Nederland op deel te nemen aan de Radio 538 ‘School Award’. Vanaf vandaag kunnen scholieren zich hiervoor via de website van 538 inschrijven. Hier kunnen leerlingen aangeven waarom hun school de allerleukste school van Nederland is.

De vier genomineerden worden in de radio-uitzendingen van 23 tot en met 26 mei bekendgemaakt door deejay Barry Paf tussen 21.00 tot 24.00 uur. De winnaar wordt op 2 juni bekendgemaakt en wint naast de Radio 538 ‘School Award’, een helikoptervlucht voor 40 personen uitgevoerd door de Koninklijke Luchtmacht en een schoolfeest met allerlei bekende artiesten. Als troostprijs krijgen de drie overgebleven scholen een ‘538 take off party’.

Barry Paf: “Er luisteren tijdens mijn avondprogramma altijd veel scholieren. Met deze actie gaan we één school helemaal pimpen; even geen les maar een vette party winnen. En zelfs nog een helikoptervlucht. Wie wil dat nou niet?” [RadioNL]