Daphne Bunskoek naar RTL Boulevard

Daphne Bunskoek, presentatrice van het tv-programma ‘Goedemorgen Nederland’ volgt met ingang van volgend seizoen Beau van Erven Dorens definitief op bij het showbizz-magazine op RTL4. Beau van Erven Dorens vertrok eerder dit jaar naar Talpa TV. Daarnaast zal zij een aantal informatieve producties gaan maken en een bijdrage leveren aan ‘Yorin Travel’.

RTL Boulevard heeft vandaag de laatste uitzending van dit seizoen. Half augustus, als het nieuwe seizoen van start gaat, zit Daphne Bunskoek aan het hoofd van de desk bij RTL Boulevard. Noordzee Showtime meldde enkele weken geleden al dat RTL onderhandelingen was gestart met de ex van Jeroen Pauw en de huidige vriendin van Wessel van Diepen. Het ligt voor de hand dat vrijdag (17 juni) – in de allerlaatste aflevering van RTL Boulevard – Daphne Bunskoek officieel als de nieuwe presentatrice van RTL Boulevard wordt gepresenteerd, aldus Showtime. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten