Radiostations steunen ‘SMS4life’ actie

Diverse radiostations waaronder Keizerstad FM, Freez FM, Radio 8FM en L1 Radio en TV hebben als eerste aangekondigd de actie ‘SMS4life’ te ondersteunen. ‘SMS4life’ is een stichting die als doel heeft na de alles vernietigende tsunami de slachtoffers weer te helpen aan een nieuwe toekomst. De radiostations ondersteunen de actie door middel van een radiospotje te draaien.

Tsunami
De toeristische badplaatsen zijn inmiddels weer geworden tot een waar tropisch paradijs. Maar veel mensen zijn nog steeds verstoken van westerse hulp. Vissersboten liggen er als wrakken bij. Er is geen geld om de beschadigde boten te herstellen. Geen boot, betekend niet vissen en dus geen inkomen voor de bevolking

Stichting sms4life
De zoon van componist Hans Vermeulen, David trok zich het lot van deze mensen zo aan dat hij een stichting startte, stichting sms4life. Hans en David willen de bewoners in Azie helpen, te beginnen in Thailand. Voor deze hulp is er veel geld nodig. De stichting van David maakt gebruik van een smsdienst. Door het versturen van een smsje naar 3553 stort u automatisch 1,50 op de rekening van de stichting.

Radiospotje
Omroepen die de actie willen ondersteunen kunnen het radiospotje downloaden in WAV en MP3. Op de website van sms4life.com is meer informatie te vinden over de stichting. [Radiowereld.NL]

 

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email