Search
Close this search box.

Michiel Veenstra naar 3FM [Update]

Michiel Veenstra gaat naar het publieke popstation 3FM. Dat lijkt zo goed als zeker. Het wachten is nog op een officiële bekendmaking. Michiel is op dit moment nog te horen op Radio Veronica. Bij dat station presenteerde hij tot voor kort nog samen met Jeroen van Inkel de ochtendshow, maar Jeroen gaat de overstap maken naar het nieuwe Q-music.

Veenstra presenteert deze week voor het laatst zijn twee andere programma’s: ‘Veenstra uit de veren’ en ‘Veenstravaganza!’. Volgende week is hij nog wel te horen op het station, maar dan als presentator van de ‘Veronica Top 1000 Aller Tijden’.

De carrière van Veenstra begon bij Radio 538. Na drie jaar stapte hij op bij dat station en werd zelfstandig ondernemer. Radio kon hij echter niet helemaal loslaten, want hij ging ook een programma maken op Kink FM. In juli 2002 ging hij aan de slag bij Radio Veronica. Op dat moment was het station nog alleen via de kabel, internet en satelliet te ontvangen. Hij was toen zelfs de enige deejay op het station. Maar in 2003 mocht Radio Veronica plaats nemen op het geclausuleerde kavel van Sky Radio en werd het station uitgebouwd met meer deejay’s en een ander format. Vorig jaar kreeg Michiel nog de Marconi Award voor ‘Beste Radiotalent’. [J.S./Radio.NL]