Veronica zoekt het beste idee van Nederland

In het Veronica tv-programma ‘Het Beste Idee van Nederland’, een wedstrijd voor uitvinders, gaat men ook dit seizoen weer op zoek naar de beste uitvinding. In eerste instantie was het televisie programma opgezet voor studenten van een ontwerpopleiding maar nu mag iedereen zich aanmelden.

De hoofdprijs bedraagt ook dit seizoen weer 10.000 euro. ‘Het Beste Idee van Nederland’ is vanaf 22 oktober te zien bij Veronica. In het komende seizoen neemt Charly Luske de presentatie van het programma van Jeroen Kijk in de Vegte over.

Op de website Hetbesteideevan.nl kan onder het kopje ‘Wedstrijd’ alle relevante informatie en de voorwaarden voor deelname gevonden worden. Ook het inschrijfformulier is hier te vinden. De inschrijftermijn loopt nog tot 9 september. [Radiowereld.NL]