Feyenoord tegen Rapid Boekarest live op Talpa

De voetbalwedstrijd Feyenoord tegen het Roemeense Rapid Boekarest wordt aanstaande donderdag (29 september) live uitgezonden op Talpa. De uitzending van ‘De Wedstrijden: UEFA Cup’ begint om 18.00 uur. De aftrap is vijf minuten daarna. De wedstrijd wordt van commentaar voorzien door Vincent Schildkamp.

Live op internet
Gast in de studio is ex-Feyenoorder en voormalig international Bert Konterman. De wedstrijd is vanuit Nederland tevens live te volgen via de livestream van Talpa.

De Wedstrijden
Om 23.30 uur volgt in de uitzending van ‘De Wedstrijden: UEFA Cup’ een totaaloverzicht met alle uitslagen en beelden van overige duels. Naast een verslag van Rapid Boekarest – Feyenoord zijn samenvattingen van de volgende wedstrijden te zien: Levski Sofia – AJ Auxerre, FC Kopenhagen –Hamburger SV (met Rafaël van der Vaart), Bayer Leverkussen – CSKA Sofia, Galatasaray – Tromsø, RC Genk – Litex Lovech.

NSE
Gezien het tijdstip van de live wedstrijd komt de reguliere programmering van 18.00 – 20.00 uur op Talpa te vervallen. In de rust van het duel is een verkorte versie van de nieuwsrubriek NSE te zien. Vanaf 20.00 wordt de reguliere programmering hervat. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email